Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Koszika The HotShots Szimpla 2022A  Koszika & The HotShots koncert az időjárási viszonyok miatt elmarad!

2022. szeptember 18-án, vasárnap 19 órától a sepsiszentgyörgyi Szimplában ad koncertet a Koszika & The HotShots együttes.

A Koszika & The HotShots felvillanyozóan eklektikus hangzású, sokszínű muzsikája színes folt az erdélyi zenei palettán. Muzsikájukra az erőteljes live hangzás jellemző, amely elszállósan reggae-s, mocskosan funky és simulékonyan jazzy is tud lenni.

Repertoárjukban saját dalaik vonala mellett földrajzilag távol eső népek zenéinek elemeit összetársító, egy, kultúrákon átívelő, egyesítő jellegű, népzenékből táplálkozó muzsikát is létrehozó vonal is hansúlyosan képviselteti magát. Koncertjükön tehát azt is megtudhatod, hogyan szól egy székely népdal brazíliai ruhába öltöztetve, vagy egy kalotaszegi swing. Kihagyhatatlan LIVE koncertélmény!

A zenei kollektíva - ahogy szeretik nevezni a zenekart - több díjban részesült, minden fontosabb romániai fesztiválon megfordult, de Magyarország, Franciaország, Brüsszel is találkozhatott már a muzsikájukkal. Tagjai képzett zenészek, klasszikus- és jazz-edukációval rendelkeznek, ezért könnyedén és játékosan váltakoztatják a stílusokat és műfajokat.

Frontemberük, Koszika és alapító- és zeneszerzőtársa, Szász Csaba akusztikus formában Kanadába a Niagara lábához, Spanyolországba és Ausztriába is elvitték a Koszika & The HotShots dalait.

2021-ben Erdélyi szimfonikus mesék név alatt egy szimfonikus folk-pop nagykoncertet mutattak be a nagyközönségnek, amely azóta több romániai város állami filharmóniájával megszólalt, és amelyet a Romániai Nemzeti Kulturális Alap is támogatott. A koncert megálmodója, rendezője és producere Koszorus Krisztina Koszika volt.

Jegyeket a helyszínen lehet váltani, amelynek ára 35 lej.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.