Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Felnőttek számára indít színház és nevelés képzést az Osonó a Művészeti és Népiskolával közösenA színjátszás, a drámajáték, az iskolai drámapedagógiai munka iránt érdeklődő pedagógusok, csoportvezetők, ifjúsággal foglalkozó vagy közművelődési szakemberek számára kilencedik éve szervez képzést az Osonó Színházműhely és a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola. A 120 órás képzés olyan területekre nyújt betekintést, mint személyiségfejlesztés, beszédművelés, a drámapedagógia illetve csoportvezetési, színházpedagógiai és színháztörténeti alapismeretek.

Felnőttek számára indít színház és nevelés képzést az Osonó a Művészeti és Népiskolával közösenA Prezsmer Boglárka, dramaturg, dráma- és színházpedagógus, Fazakas Misi, színész, rendező, színházpedagógus és Mucha Oszkár, színész, tréner által vezetett képzés négy szakaszban zajlik. A tanév során három hosszú hétvégés alkalomra kerül sor Sepsiszentgyörgyön (2023. január 6-8., március 17- 19. valamint május 19- 21.), amely nyáron, augusztus 23- 27. között kiegészül egy 4 napos táborral.

A teljes képzés költsége 450 lej illetve egy 70 lejes beiratkozási díj, amelyet a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola titkárságán lehet kifizetni.

Érdeklődni és iratkozni a 0740578725-ös telefonszámon vagy az e-mail címen lehet.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.