Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka_logoÖnkéntesek jelentkezését várja a Háromszéki Közösségi Alapítvány, közösségi programok, projektek, kezdeményezések fejlesztéséhez és programokban való részvételre. Az önkéntes program célja: tanulási és fejlődési lehetőség biztosítása háromszékiek számára, bekapcsolódás a HKA közösségfejlesztő tevékenységébe.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen cselekednének a közösség érdekében, kipróbálnák magukat egy új tevékenységi területen, tanulnának, fejlesztenék önmagukat és ezáltal környezetüket is. Az alapítvány biztosítja a személyi fejlődés és tanulás lehetőségét, közösségi projektekben és programokban való részvételt a kiválasztott személyek számára. Jelentkezés alsó korhatára 14 év, a létszám korlátozott (max. 14 személy). A jelentkező önkéntes személyi jellemzői: nyitottság, csoportmunka, érdeklődés az új dolgok iránt, tenni akarás.

Jelentkezni a www.hka.ro honlapon található űrlap beküldésével lehet, határidő 2011. július 11. Programmal kapcsolatosan érdeklődni a drótposta címen vagy 0267351959 – es telefonszámon lehet.

Légy te is közösséged mozgatója, cselekedj, alkoss, tanulj és fejlődj!

Jelentkezési űrlap

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.