Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

plakat turulA Turulmadár Ifjúsági Iroda tevékenységeibe és programjaiba önkéntesek jelentkezését várja. Szervezetünk a kapcsolatépítés, közösségépítés, önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás lehetőségét biztosítja minden új és régi önkéntese számára. Tevékenységeinkhez megbízható, fejlődni vágyó fiatalokat keresünk, akik segítenek műhelymunkák lebonyolításában, rendezvények megszervezésében, anyagok elkészítésében, pályázatok megírásában és kivitelezésében, szakkörök vezetésében, gyermekekkel való foglalkozásokban, stb.

Amit mi kínálunk: képzések, szakmai fejlődés, csapatmunka, kapcsolatépítés, jókedv, biztonságos környezet, táborok, kirándulások, szabadidő hasznos eltöltése, lehetőség új dolgok kipróbálására, közösség és önismeret.

Jelentkezési feltételek:
- megbízhatóság, nyitottság, érdeklődés és tenni akarás
- 14 év betöltése

Tevékenységeinkről és megvalósításainkról awww.turuliroda.ro honlapunkon lehet olvasni. Jelentkezési űrlapot a drótpostacímre várjuk, amely letölthető a felhívásból. Érdeklődni a 0267-310666 vagy a 0746-882842 telefonszámokon, illetve a drótpostacímen lehet. Jelentkezési határidő 2012. június 25.

Légy te is csapatunk tagja, kapcsolódj be tevékenységeinkbe!

Turulmadár Ifjúsági Iroda

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.