Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

logóNégy bemutatóval, új színészekkel és bérlettel várja nézőit a kézdivásárhelyi Városi Színház a 2012/2013-as évadban. Magyar klasszikusok, világirodalmi remekművek és kortárs szerzők alkotásait viszi színre a társulat, meghívott előadásként erdélyi színházak sikeres nagyszínpadi és kamaratermi produkcióit láthatja a nagyérdemű Benedek Botond, Gulácsi Zsuzsanna, Dávid Péter, Kolcsár József, Lung László Zsolt, Mezei Gabriella, Némethy Zsuzsa, Pál Gecse Ákos, Pap Tibor színművészek, és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem öt végzős színésznövendéke (Csíki Szabolcs, Erőss László, Orbán Zsolt, Simon Boglárka-Katalin, Trabalka Cecília) alakításában.

Az idei évadban először hirdet stúdióbérletet a színház. A Stúdióbérlet (16 lej) öt stúdióelőadásra érvényes: Daniel Keyes: Az ötödik Sally, Mezei Gabriella egyéni műsora – r. Albu István; J.D. Salinger: Zabhegyező, Kolcsár József egyéni műsora – r. Zakariás Zalán, Kolcsár József; Tasnádi István: Nézőművészeti Főiskola, a Városi Színház produkciója – r. Kolcsár József, Lung László Zsolt; Marie Jones: Kövekkel a zsebében, a Tamási Áron Színház produkciója – r. Balogh Attila; valamint A. Long, D. Singer, J. Winfield: Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt! az Teatrul Andrei Mureşan színház produkciója, r. Lucian Ţion.

A színház támogatóinak ajánlott Mecénás bérlet 250 lej, ez három nagytermi saját produkciót: Carlo Goldoni: Bugrisok – r. Balogh Attila; Molnár Ferenc: A jó tündér – r. Kolcsár József; Martin McDonagh: Az Inishmore-i hadnagy – r. Albu István, és két vendégelőadást foglal magába. A Bemutató bérlet (50 lej), a Székely János felnőtt bérlet (40 lej), és a Tompa Pufi nyugdíjas bérlet (24 lej) a Városi Színház nagytermi produkcióira, valamint egy vendégelőadásra érvényes. Az elfoglalt nézőknek szól a Barangoló bérlet (40 lej), ezért előzetes helyfoglalással négy előadás választható tetszés szerint a nagytermi és/vagy stúdióelőadások közül. A színházat támogató cégek alkalmazottai számára szól a Toldi bérlet (20 lej), amely a színház saját nagytermi produkcióira szól. A Kiss Lázár pedagógus bérlet (35 lej) előzetes helyfoglalással az évad bármelyik öt előadására (nagytermi és stúdió) érvényes. A Boér Géza ifjúsági bérlet (22 lej) a három saját nagytermi produkció mellett egy nagytermi vendégelőadást, és egy ajándék stúdióelőadást (J.D. Salinger: Zabhegyező) foglal magába. A Csipike gyerekbérlet 15 lejért három vendégelőadásra érvényes.

A színház előző évi bérleteseinek helyét szeptember 20-ig tartja fenn, új bérletek szeptember 3-tól válthatók a Vigadóban, a Városi Színház titkárságán munkanapokon 8-15 óra között; vagy lefoglalhatók telefonon a 0726 233766-os, 0267 360179-es telefonszámokon. (sajtóközlemény)

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.