Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

laura teddy2012. október 26.

Laura Zan & Tinca Teddy Duo koncertjére kerül sor október 26-án, 21 óra 45 perckor a sepsiszentgyörgyi Hu.Huu kávézóban (Csíki u. 7. szám).

 

 

laura teddy2Laura Zan & Tinca Teddy Duo – a csapat két zenész Laura Zan (ének), illetve Tinca Teddy (gitár, looper) ízlésének, harmóniavilágának egymásra találásával jött létre.

A Duo tagjai közismert zenekarokban bizonyítottak, a szakmában is elismert zenészekkel léptek közösen színpadra, mint Földes László (Hobo), Ferenczi György és a Rackajam, A.G. Weinberger, a Slang csapata, és még sorolhatnánk.

A zenészpáros továbbá olyan helyi csapatokban is tevékenykedik, mint a Séta a kacsámmal, P.U.L.B. (Próba után Lacikánál borozunk), nemEz, Free Connection.

Jelen pillanatban repertoárjuk főképpen funk, jazz, blues elemekből építkezik.

A koncertek alkalmával a közönség olyan kuriózumokkal találkozhat, mint a bossa nova stílusban előadott Michael Jackson dal, illetve olyan sajátos értelmezésben feldolgozott közismert dalokba is belekóstolhatnak a hallgatók, mint a Bill Withers - Ain't No Sunshine, a Jamiroquai - Space cowboy című slágere, a Roberta Flack előadásában híressé vált Killing Me Softly with His Song, a Beatles – Come together funky ritmusokra meghangszerelt szerzeménye és sok más dal.

A Duo erőssége az egymás, és a zene iránti alázat, a közönséggel való interaktív kapcsolatteremtés.

Előadásaikon számos saját, angol nyelven elénekelt szerzemény is hallható.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.