Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka logo2012. október 16.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány Nem térkép e táj! helyismereti, iskoláknak kiírt pályázatára 57 kérés érkezett be az alapítványhoz, a megye minden területérõl. Összesen 2.043 gyerek és fiatal számára nyújtott be igénylést 128 pedagógus, szervezett osztálykirándulásokra, Háromszéken.

Elméleti tagozatoktól végzõs liceumi diákokig szerepelnek a listán, de vannak speciális kérések is (Néri Szent Fülöp iskola, Kisegítõ iskola).

A magas számú igénylésre és a program fontosságára való tekintettel az alapítvány kuratóriuma a programalapot 7.000-rõl 27.000 lejre növelte meg. Így az igénylések közel felét sikerül támogatásban részesíteni, jóllehet a pályázatok zöme támogatásra érdemes.

A pályázati eredmények megtekinthetõk az alapítvány honlapján: www.hka.ro. A tematikus osztálykirándulásokra október-november periódusban kerül sor, megyeszerte. 16 oktatási intézmény, ebbõl 9 liceum részesül támogatásban, amely összesen 1.050 diákot és 56 pedagógust érint. A támogatásak köszönhetõen 28 db. egynapos helytörténeti, szakmai vezetésû kirándulás valósul meg Háromszéken. (Közlemény)

Háromszéki Közösségi Alapítvány

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.