Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka logoA Háromszéki Közösségi Alapítvány és együttműködõ partnerszervezetek köszönetét fejezi ki mindazon nemes szívű adakozónak, aki hozzájárulásával támogatta Dani Kinga sepsiszentgyörgyi sportoló és pedagógus gyógyulását. A három nap alatt 13.663 lej gyűlt össze a központi parkban felállított asztalnál. Kisiskolások egylejes adományától vállalkozók 1.000 lejes adományáig, széles a skála. Még olyan adakozó is akadt, aki családi ékszert kínált fel erre a célra. Volt példa szervezett hozzájárulásra is, pl. osztályközösségek is gyűjtöttek, és a gyűjtött pénzt átadták a HKA önkénteseinek.

Összesen 352 személy adakozott. Szép példája volt a közösségi összefogásnak. A gyűjtött pénzt a HKA képviselõje a mai nap folyamán átadja Dani Kingának. (Háromszéki Közösségi Alapítvány)


A Háromszéki Közösségi Alapítvány által a Háromszék lapárusító standjainál elhelyezett dobozoknál, továbbra is van lehetőség Dani Kinga számára egyéni adományozásra.

danikinga banner web2A Háromszék lapárusító standok címei:
- Vasile Goldis utca
- Dália és a G. Băla u. kereszteződése
- G. Bălan u., 105-ős tömbház
- Sajtó utca
- Gróf Mikó Imre utca
- Sport utca
- Állomás
- Ág utca


0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.