Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka logoAz összesített adatok szerint az Ujjvárossy József közösségi alapba 2011 augusztusától szeptemberig a közösségi kártyák használatából 133.415,36 lej gyűlt. Ebből 116.464,67 lejt fordított vissza az alapítvány, közösségi célokra (óvoda program - logikai játékcsomag 9 óvodának, tehetség ösztöndíjak - 8 ösztöndíjas, tematikus osztálykirándulások – 1045 diák részvételével, 10 közösségi projekt támogatása Háromszéken, kártya adminisztrációs program, biciklitartók - Sepsiszentgyörgyön és Kovásznán, ping-pong asztal és megvalósítás alatt a várossal közösen egy mozgáspark létrehozása).

Októbertől a kártyaprogram egy új partnerrel bővült: a Közösségi Kártyák ezentúl az Orex építkezési lerakatoknál is használhatók, kezdetben Sepsiszentgyörgyön és Kovásznán, év végéig pedig Kézdivásárhelyen és Baróton is. A kártya használatával a vásárlót 1% kedvezmény illeti a vásárolt értékből, valamint ugyanazt az értéket a cég befizeti a közösségi alapba.

Okosan, közösen!

HKA információs szolgálat

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.