Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Kecsevecse plakat vegleges kicsi netre2013. február 9-én, szombaton kerül sor az M Studio legújabb, Kecsevecse címet viselő bemutatójára. Az előadást az M Studiónál hagyománnyá vált Rendezd magad program keretében Veres Nagy Attila, a társulat alapító tagja rendezte. A Dávid Péter által rendezett Születésnap és a Szekrényes László rendezésében létrejött MDV című előadások után most Veres Nagy Attilát ismerheti meg új oldaláról a közönség.

Az előadássorozat célja, hogy az M Studio színészei egyénileg, rendezőként is bemutatkozzanak, illetve, hogy a mozgásszínházi elemek felhasználása mellett a saját ötletek és elképzelések is színpadra kerüljenek.

Az előadás két magányos figura találkozását és előbb kíváncsi, majd kegyetlenségbe torkolló játékát mutatja be. Márton Imola rendezőasszisztens így ír a Kecsevecséről:

Magunk vagyunk. Néha kimenekülnénk önmagunkból. De váratlanul felbukkan egy játszótárs. Játszunk. Bár nem együtt. Egymás ellen. Mintha egy pillanatig együtt is. Aztán valahol elveszünk a játék hevében. Szilánkokra törnek. Ledarálnak. Bábut csinálnak belőlünk. Majd új játszótárs után néznek.

Újra magunk vagyunk. (Márton Imola)

Férfi 1: Szekrényes László
Férfi 2: Orbán Levente
Rendező: Veres Nagy Attila
Rendezőasszisztens: Márton Imola
Ügyelő: Bartók Enikő
Fény: Szabó Huba
Hang: Chirițescu György


A bemutatóra szeretettel várjuk február 9-én este 7-től a Tamási I, 10-én a Tamási II bérleteseket, akik az M Studio bemutatóit a Tamási Áron Színház bemutatói mellett bónuszként, ingyenesen tekinthetik meg. Helyjegyet kérjük előzetesen a Városi Szervezőirodában egyeztessenek.

Az előadás helyszíne az Új Stúdióterem. A bemutatóra a szabadon maradó helyek függvényében a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy az előadás időtartama alatt (45 perc) állni kell.

További előadások időpontja: február 13, szerda, este 7.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.