Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

ma studio logo2013. március 23., Szombat

A Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat nyitórendezvénye, a Kulturális Nyílt Napok keretében március 23-án, szombaton az M Studio Mozgásszínház is nyílt napot rendez.

Délelőtt 11 órától Fehér Ferenc, budapesti Lábán- és Hevesi Sándor díjas koreográfus tart nyílt próbát az M Studio társulatával. A tervek szerint júniusban bemutatásra kerülő KAMPF munkacímű táncelőadás alkotófolyamatába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők az Új Stúdió nagy próbatermében (Szabadság tér 1. szám).

Este 8-tól pedig a társulat hét éves történetének vetítéssel egybekötött bemutatóját, valamint több neves mozgás- és táncszínházi alkotó előadásfelvételeinek részleteit tekinthetik meg az Új Stúdió előcsarnokában. Nagy József, Pina Bausch, a DV 8 társulat valamint más elismert magyarországi és romániai koreográfusok és rendezők munkáiból vetítünk beszélgetéssel egybekötött részleteket.

A nyílt nap koncepciója hasonló a Múzeumok éjszakája rendezvénytípusához, amely a létező programok mellé hozzáférhető, színes, rövid, érdekes és sok esetben nem konvencionális kisrendezvényeket rendel, ezáltal szélesebb közönséget szólítva meg.

Programjainkra a belépés ingyenes, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.