Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2013. július 7.konyvsorozat erkezes 1024

Megérkezett a Bod Péter Megyei Könyvtárba az a tekintélyes könyvajándék, amelyet Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke adott át ünnepélyesen idén május végén 22 határon túli könyvtárnak Budapesten, a Magyar Könyvtárosok VII. Világtalálkozója (2013. május 28–29.) alkalmával. 

 

 

konyvsorozat atadas 1024Az Országgyűlési Könyvtár, az Országos Széchényi Könyvtár és a Könyvtári Intézet által rendezett tanácskozás első napján a megajándékozott könyvtárak képviselői jelképesen vették át a házelnöktől Az Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben című, 21 kötetből álló könyvsorozatot. A könyvek Sepsiszentgyörgyön most kerültek rendeltetési helyükre, kiegészülve az Országházat bemutató háromnyelvű (magyar, német, francia), nagyformátumú albummal és Magyarország Alaptörvényének díszkiadásával.

Az értékes sorozat egy 1886-tól folyamatosan megjelent mű reprint kiadása, amelynek eredeti kiadása is megtalálható a Bod Péter Megyei Könyvtár állományában. A sorozat az Olvasóteremben érhető el. (közlemény)

Szonda Szabolcs igazgató, Bod Péter Megyei Könyvtár

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.