Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

helyi termek plakat huA Háromszéki Közösségi Alapítvány augusztus 12 - szeptember 13 periódusban kampányt szervez Helyi Termék - fontos nekem! címen, a helyi értékek védelmében, a közösségi jövő biztonságáért.

A kampány során az alapítvány a közösségi kártyafelhasználókat autós matricákkal ajándékozza meg, összesen 10.000 darabot oszt szét a közösségben, amelyeket a Bertis és Merkúr üzletek kasszáinál lehet átvenni, a közösségi kártya felmutatásával. Az alapítvány ajándékokkal ösztönzi a matricák használatát, 3.000 lejt fordít erre a célra, és 100 db. 20 Ron értékű vásárlási utalványt valamint egy Főnyereményt sorsol ki azok között, akik a járműre felhelyezett matricáról fotót küldenek be elektrónikusan az alapítványnak.

 

 

 

hka logoÖsszesen négy alkalommal kerül sor sorsolásra: minden pénteken délelőtt a Sepsi Rádió élő adásban közvetít, a sorsolási eredményeket az alapítvány honlapján is folyamatosan lehet majd követni. Utolsó pénteken kerül sor a főnyeremény sorsolására, amely egy ezer lejes vásárlási utalvány, amit a nyertesnek két hónapon belül értékesítenie kell a Bertis és Merkúr üzletekben.

A kampánnyal kapcsolatos részletek az alapítványi honlapon megtalálhatók: www.hka.ro

(HKA hírszolgálat)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.