Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

István a király.fotoUlrich TamásA 4. Kolozsvári Magyar Napok legkiemelkedőbb eseménye az augusztus 25-i István, a király rockopera bemutatója. Idei harmincéves jubileuma alkalmából, A Társulat által öt évvel ezelőtt újra bemutatott rockopera ezúttal vadonatúj rendezésben kerül bemutatásra. Rendezője a Kossuth-díjas Zsuráfszky Zoltán koreográfus, a Honvéd táncegyüttes vezetője. A kolozsvári előadás egy teljesen új produkció, ez többek között a díszletekben és a jelmezekben is megmutatkozik.

Mint ismeretes, 2003-ban Csíksomlyón mutatták be először Erdélyben a rockoperát. Az ősbemutató után húsz évvel, ezúttal a kincses fővárosban, a 4. Kolozsvári Magyar Napok fénypontjaként augusztus 25-én, vasárnap, 20 órától tekinthető meg.

 

István a királyTovábbi részletekért, háttéranyagokért, részletes képgalériánkért ajánljuk figyelmükbe honlapunkat, illetve Facebook-oldalunkat:

magyarnapok.ro

facebook.com/magyarnapok

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.