Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

sznt2013. október 18.

A rendezvény teljes műsorát, az ünnepi beszédeket, szavalatokat, a híreket a menetoszlop különböző részeiről, a helyi kereskedelmi rádiók jóvoltából rádión hallgathatják a résztvevők. A rádiók teszik lehetővé, hogy egyazon időben, ugyanazt énekeljük, ugyanazokat jelszavakat kiáltsuk közösen az 54 kilométernyi távon. A nálunk levő rádiókészülékek teszik lehetővé, hogy a rendezvény üzenetei eljussanak a résztvevőkhöz, a menetoszlop kialakítása után, a rendezvény végén együtt énekeljük himnuszainkat, illetve azt megelőzően együtt hallgassuk meg a tüntetés kiáltványát, amely minden résztvevő nevében foglalja össze a követeléseinket.

Ez a technikai megoldás teszi lehetővé, hogy az egyes menetoszlopok üzeneteket, híreket tudjanak eljuttatni a Székely Nemzeti Tanács Sajtószolgálata és a Szekler Rádió által működtetett rádióstúdió műsorában a többi résztvevőhöz.

Ezért arra kérjük a résztvevőket, hogy URH-sávval is rendelkező táskarádiókat hozzanak magukkal, és azokat az ökumenikus istentisztelet után kapcsolják be, állítsák az egyes gyülekezési pontokban kihirdetett frekvenciákra, és tegyék hallhatóvá a műsort az előttük, illetve mögöttük haladók számára is!

Rádió-frekvenciák:
Sepsi Rádió: 98,5 FM
Sláger Rádió: 105,9 FM
Friss FM: 88, 88,7 FM
Siculus Rádió: 95 FM
Profi Rádió: 94 FM

Az egyes menetoszlopokért felelős szervezők segítenek a készülékkel rendelkezők egyenletes elosztásában és a helynek megfelelő frekvencia beállításában.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az egyes gyülekezési pontoktól távolodó menetoszlopok rádiók hiányában elszigetelődnének, és kimaradnának a közös fellépés élményéből, ezért rendkívül fontos, hogy legalább 3000 táskarádió legyen az 54 kilométer hosszóságú útvonalon.

A szervezők nevében

Gazda Zoltán
a Sepsiszéki Székely Tanács elnöke
Sepsiszentgyörgy, 2013. október. 18.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.