Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka logoA Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetősége 2013. november 14-én döntött az Ujjvárossy József közösségi alapba a július-szeptemberben begyűlt pénzösszegek felhasználásáról, a következőképpen:

- 20.000 lej értékben háromszéki közösségi kezdeményezések támogatása október-december periódusban, az Ötletből építs közösséget! pályázati progamban

- 7.000 lejes hozzájárulás az egynapos iskolai kirándulások támogatásához, a Nem térkép e táj! programban. A programalap összesen 25.000 lej, amiből 18.000 lej az ifjúsági alapban gyűlt össze az alapítvány fiatal önkénteseinek a közreműködésével.

- 3.900 lej a kültéri edzőpark létrehozására. A befektetés megvalósítására az összeg duplája, azaz 7.800 lej áll rendelkezésre, az őszi Tekerj akció eredményeként. Az edzőpark jövő év tavaszán készül el.

- 13.684 lej tehetséges gyermekek és fiatalok ösztöndíj támogatására. Konkrétan, hét háromszéki ösztöndíjas egyéves támogatása (Sepsiszentgyörgy, Csernáton, Kovászna, Vargyas).

- 1.970 lej karácsonyi ajándék állami gondozásban lévő gyermekek számára (Oltszem, Kézdivásárhely és Barót).

Összesen 46.554 lej felhasználásáról született döntés, a közösségi kártyák használata révén az alapítvány kezelésében lévő közösségi alap felhasználásával.

(HKA híszolgálat)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.