Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Bővebben ...

A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács (SzTT) pályázati kiírása általános és középiskolás diákoknak, valamint egyetemistáknak a 2017. szeptember 18. - 2018. április 8. közötti időszakra.

 

Bővebben ...

 

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő megbízásából a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács nyílt pályázatot hirdet a romániai magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók támogatására.

 

Bővebben ...2016. október 4. | Pályázat

A Háromszéki Közösségi Alapítvány 2016 októberi pályázatai.
Tehetség Program – ösztöndíj támogatás Székelyföldi tehetséges gyermekeknek és fiataloknak. Nem térkép e táj – támogatás egynapos iskolai kirándulások szervezésére és bonyolítására

Bővebben ...2016. szeptember 22. | Pályázat

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő megbízásából (az Emberi Erőforrások Minisztériumának Nemzeti Tehetség Program keretében) az Erdélyi Tehetségsegítő Tanács, és a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács az NTP-ADY-M-16 kódszámú pályázat alapján nyílt pályázatot hirdet a romániai magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók támogatására. (2016/2017-es tanév)

Bővebben ...2016. szeptember 21. | Pályázat

A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács (SzTT) pályázati kiírása általános és középiskolás diákoknak, valamint egyetemistáknak a 2016. október 17. - 2017. április 10. közötti időszakra.

Bővebben ...2016. szeptember 9. | Felhívás

A Civilek Háromszékért Szövetség idén 2016. Szeptember 29-én szervezi meg Háromszéki Civil Sétányt. A rendezvény célja a civil szervezetek programjainak népszerűsítése a lakosság körében és a civil aktív jelenlétre való ösztönzés.

Bővebben ...2016. szeptember 2. | Felhívás

A pulzArt fesztivál szervezőcsapata olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését várja, akik kipróbálnák magukat a szervezésben és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

Bővebben ...2016. augusztus 30. | Közlemény

Módosult a Gang Rehab pályázati naptára. Pályázni 2016. szeptember 5-én éjfélig lehet, pályaműveket, valamint a megvalósult munká(ka)t elektronikus úton kell elküldeni a címre. A pályázatok elfogadásáról visszajelzést küldenek. A pályázati e-mail tárgya: Gang Rehab 2016 Sepsiszentgyörgy pályázat. Eredményhirdetés 2016. szeptember 7-jén lesz, a pályaművek kivitelezését pedig 2016. szeptember 15–25. között kell elvégezni. A nyertes művészek fejenként 1000 lejes honoráriumban részesülnek. A gangok bemutatását és alaprajzait, a teljes pályázati kiírást megtalálják a www.kultur.ro oldalakon.

2016. augusztus 25. | Felhívás

Hargita és Kovászna Megye Tanácsa, marosszéki önkormányzatokkal összefogva, kulturális intézményei közreműködésével, kulturális és civil szervezetekkel közösen, október 12–23. között szervezi meg a VII. Székelyföld Napokat. A rendezvénysorozat részeként harmadszorra tartják meg a Székelyföldi Dokumentumfilm Szemlét. A szemle több helyszínen zajlik a fent jelzett időszakban, városokban és falvakon egyaránt, lehetőség szerint közönségtalálkozókkal, beszélgetésekkel kiegészítve.

Alkategóriák

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.