Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

logo2015. április 7. / Közlemény

Idén a 16 csapatra kialakított Háromszéki Diáknapok megyei vetélkedőre,  19 sepsiszentgyörgyi és 6  KOBAKÉ (Kovászna, Barót, Kézdivásárhely) csapat jelentkezett, akik február 27 – március 27 között két előselejtezős feladatot teljesítettek. A diákoknak vérlázító hagyomány témakörben egy legkevesebb 70 fős happeninget kellett készíteniük, valamint egy diáknapos feladatot megtervezniük, aminek bemutatása egy a szervezők és a csapatok által delegált bizottság előtt zajlott.

 

 

haromszeki diaknapokA két feladat eredményeként a májusi vetélkedőre a következő sepsiszentgyörgyi csapatok jutottak be: The Bombers, Tagmen, Va fi bine!, Grove Street, Dandana, Mahakala, Mihasznák, Fúzió, Piperkőc, Neo, Vigyorgia, Treepshy, Mindegy, a KOBAKÉ-s jelentkezők közül a kovásznai Nemezis és ÁÜÍŰ és a kézdivásárhelyi Hullámreccsentők.


A vetélkedő tizenegyedik kiadására 2015. május 15-17 között kerül sor Sepsiszentgyörgy különböző bel- és kültéri helyszínein, a Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megyei Művelődési Központ és a Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület közös szervezésében.
A rendezvény célja, hogy a 14-25 éves háromszéki fiataloknak lehetőséget teremtsen a szabadidő hasznos és értelmes eltöltésére, kialakítsa a társadalomban való aktív részvételi igényüket, csapatvezetőket és diákszervezőket neveljen, akik az önkéntesség jegyében személyiségüket formálják és kisközösségeket építenek.


A rendezvényről, a csapatokról további részletek olvashatók a Háromszéki Diáknapok facebook oldalán.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.