Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

onkentesKert2015. június 4. / Erzsébet park

A hétéves  Turulmadár Ifjúsági Iroda június 4-én nyílt napot tart az Erzsébet parkban. Az első alkalommal megszervezett ÖnkéntesKert célja, betekintést nyújtani az önkéntesség világába. Fedezd fel az önkéntesség világát! projekt részeként, a nem mindennapi eseményre izgalmas programokkal, interaktív játékokkal, kötetlen beszélgetésekkel, fotókiállítással készülnek.


Az ÖnkéntesKertbe ellátogatók bepillanthatnak különböző önkéntes programokba, többek közt megtapasztalhatják, hogy milyen érzés önzetlenül adni, megnézhetik az önkéntesség csodálatos pillanatait visszaadó fotókiállítás, megtudhatják mely a számukra legalkalmasabb terület az önkénteskedésre, sok éves tapasztalattal rendelkező önkéntesektől választ kaphatnak az önkéntességgel kapcsolatos kérdéseikre kötetlen beszélgetés formájában.

A programok házigazdái: az Erdélyi Magyar Ifjak, a Gyulafehérvári Caritas, az Ikevár, a Kovászna Megyei Vöröskereszt, a Turulmadár Ifjúsági Iroda és a Zöld Nap Egyesület.

A programok délután 13-17 óra között folyamatosan zajlanak az Erzsébet parkban a Nevenincs tó környékén.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.