Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2015. június 27. / Cimborák Bábszínház Stúdióterme

Szülőföldünk igazi meséi sorozat hatodik előadását 2015. június 27-én (szombaton), 18 órától a sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház stúdiótermében tartja Balla Ede Zsolt, székelyudvarhelyi szakrális földrajzkutató, Szakrális geometria – formák és jelek a tájban címmel.

A sepsiszentgyörgyi sorozatban elhangzó vetített képes előadások mindegyike vizsgálja a tér és ember viszonyát, egymásra épülve pedig jól mutatják majd a Kárpát-medencei életterünk különlegességeit, működési/működtetési rendjét, üzeneteit.
Az előadó és a szervezők elképzelése szerint, az előadások után mindig lehetőség adódik a kérdések felvetésére, hiszen a párbeszéd, az interaktivitás az aktuális állapotok, helyzetek felmérésére irányul, ehhez mérten pedig a közös cselekvési tervek kidolgozásait célozza.
A sorozat utolsó előadására a belépés díjtalan!

A sorozat szervezői a Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület és a Cimborák Bábszínház, támogatója Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Városi Tanácsa.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.