Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

EastWing Group2015. július 3. / Székely Nemzeti Múzeum


A Múzeumkerti koncertek sorozat keretében július 3-án pénteken 19.30 órától a Székely Nemzeti Múzeum kertjében, július 4-én szombaton 21 órától pedig a kézdivásárhelyi Jazz Cafe Bistro-ban tart koncertet a budapesti EastWing Group.

A formáció állandó tagjai a magyar zenei élet kiválóságaiból állnak, akik a zenész szakma ismert és megbecsült tagjai. A zenekarhoz nemrég csatlakozott a kiváló népzenész, énekes, Agócs Gergely aki új irányt és lendületet ad ennek a nem mindennapi világzenei produkciónak.

Sokszínű műsorukban saját kompozíciók, népzenei feldolgozások, különleges jazz-interpretációk és egy Petőfi-vers, feldolgozva Agócs Gergely által, ázsiai gyűjtésű dallamai is helyet kapnak. A Fonó gondozásában 2014 –ben jelent meg Betyár Világ című lemezük.
A zenekar tagjai: Agócs Gergely – ének, duda, furulya, tárogató, kobza, Frankie Látó – hegedű, Kéri Gábor – gitárok, Eichinger Tibor - gitárok, Megyaszay István – basszusgitár, Szendőfi Péter– dobok, ütőhangszerek, Mogyoró Kornél- ütőhangszerek.

A sepsiszentgyörgyi koncert a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa - Hagyományok éve program része, a belépőjegyek ára egységesen 10 lejbe kerül.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.