Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

VAR 2656 terfelujitas vargyasi2015. október 12. / Közlemény

Szerdától, 2015. október 14-től, az új Főtér kialakítási munkálatai miatt lezárják a gyalogos forgalom számára a Szabadság tér Tamási Áron Színház, Korzó Irish Pub, Mikó cukrászda és LAM Alapítvány előtti részét. A  lezárás október 23-ig tart. Ebben az időszakban a Tamási Áron Színház épületébe és az Új Stúdióba mind az alkalmazottak, mind a nézők a Polgármesteri Hivatal bejáratán és a színház udvarán keresztül juthatnak be. A Kulturális Szervezőirodát szintén a színház udvaráról, a hátsó bejáraton keresztül lehet megközelíteni. Az említett szakaszon található üzletek, vendéglők, szervezetek a munkálatok miatt ebben a periódusban nem közelíthetőek meg.

Október 14. és 23. között a Szabadság tér Tamási Áron Színház, Korzó Irish Pub, Mikó cukrászda és LAM Alapítvány előtti részének lezárására a munkálatok nagysága és veszélyessége miatt van szükség. A lakók biztonsága érdekében az építkezési területet lezárják. Drénezéshez (alagcsövezés) 3 és fél méter mélyre ásnak, erőgépeket használnak, újrarakják a villanyhálózatot és kábelezési munkákat is végeznek.

Az önkormányzat a lakók megértését kéri!

(Közlemény: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Fotó: Vargyasi Levente)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.