Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

plakat DOKUfilm 20152015. október 13-14. / Erdélyi Művészeti Központ

Az Erdélyi Művészeti Központ földszinti kiállítótermében 2015. október 13-án, kedden 18 órakor vetítik a Bardocz Sándor: Krisztus szobor a Gordon-tetőn, Fecső Zoltán: Történelem fekete-fehérben és Szabó Károly: Bors István című dokumentumfilmeket. Meghívottak: Kováts Árpád fényképész és Szabó Károly filmrendező. A vetítésekre a belépés ingyenes.

 

A Kónya Ádám Művelődési Házban és a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban október 14-én, szerdán 10 órakor vetítik a Simon József: Méhészet, Kenyérsütés, Juhászat című dokumentumfilmeket.

A sepsibükszádi Mikes Ármin Általános Iskola informatika termében vetítik október 14-én, szerdán 12 órakor Bardocz Sándor: Dobai Illyés utolsó útja, Kerekes Zoltán: Az esztelneki dada, Benczédi József: A bosszú napja, dr. Molnár Attila: Nyolc év katonaság és Benczédi József: Szomszédunk a mennyország című dokumentumfilmeket.

Az Erdélyi Művészeti Központ földszinti kiállítótermében október 14-én, szerdán 18 órakor vetítik a Vincze Csilla: Üzenet - Portréfilm Páll Zoltánról, Csáky Zoltán: Arcélek - Sütő Levente bútorfestő és Novák Péter Sámuel: Csináljuk másképp! című dokumentumfilmeket.

Az illyefalvi kultúrházban október 14-én, szerdán 20 órakor vetítik Dr. Kinda István - Vargyasi Levente: Szenesek című dokumentumfilmet, meghívott Vargyasi Levente operatőr.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.