Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

egymillio csillag2015. október 16./ Erzsébet park, Mikó szobor előtti tér

Újra felragyognak az együttérzés lángjai Erdély több településén. Várunk benneteket 2015. október 16-án, pénteken, este 6 órától Sepsiszentgyörgyön a Mikó szobor előtt.

Gyere el, hívd ki a térre ismerőseidet is, gyújtsatok meg egy-egy gyertyát és adományozzatok, hogy együtt segíthessünk a nehéz helyzetben lévő időseken, családokon.

Már hagyományosnak számít, hogy a romániai Caritas szervezetek minden év októberében megszervezik az Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót: mécsesekkel világítanak meg egy-egy közteret, ahol minden egyes meggyújtott gyertya jelképes sorsvállalás a nélkülözőkkel. Lehetőség mindenki számára, hogy egy-egy gyertya meggyújtásával és pénzbeli adományával láthatóan is kifejezze: minden nehézség ellenére, fontos számunkra a közösségünk és érdekel bennünket a szegény emberek sorsa.

A tavaly a helyszínen elhelyezett perselyekben 28.582 lej gyűlt össze, és ezekből az adományokból több nehéz sorban élő család és egyedül élő idős személy részére készítettünk élelmiszercsomagokat, így tettük szebbé a karácsonyi ünnepüket.
Az ő nevükben köszönjük!

Kérjük, hogy október 16-án, pénteken este 6 és 8 óra között csatlakozz hozzánk:
http://www.caritas-ab.ro/?p=4368

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.