Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

az en masem Henning Janos 12015. október 15-17. / Székelyudvarhely

A Háromszék Táncegyüttes október 15-17. között a XI. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójának lesz vendége, a hivatásos táncélet vándorfesztiváljának idén Székelyudvarhely ad otthont.

Az Udvarhely Néptáncműhely szervezésében október 15-17. között Székelyudvarhelyen kerül megrendezésre a XI. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozója. A háromnapos szakmai seregszemlén bemutatkozik mind az öt erdélyi hivatásos együttes: a házigazda Udvarhely Néptáncműhely, a Harghita Nemzeti Székely Népi Együttes, a Maros Művészegyüttes, a Nagyvárad Táncegyüttes és a Háromszék Táncegyüttes. A programot emellett szakmai előadások és táncházak színesítik. A rendezvény amellett, hogy lehetőséget teremt a találkozásra, fontos szakmai fóruma is az erdélyi hivatásos táncéletnek. A Háromszék Táncegyüttes idén gyermekelőadással vesz részt a találkozón, a Furik Rita rendezésében készült Az én mesém című táncmesével lépnek színpadra október 17-én, szombaton 10 órától a székelyudvarhelyi Művelődési Házban.

 az en masem Henning Janos 1  az en masem Henning Janos 1  az en masem Henning Janos 1
 az en masem Henning Janos 1  az en masem Henning Janos 1  

A fotókat Henning János készítette Az én mesém c. előadásról.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.