Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka GoForCard2015. november 17. / Hka Hírszolgálat

A Közösségi Kártya a Háromszéki Közösségi Alapítvány legnagyobb sikernek örvendő programja, mára megyeszinten több mint 24.000 kártyafelhasználónk van, az Ujjvárosi József Közösségi Kártya Alapba 2011 óta több, mint 500.000 lej folyt be, melyet megyeszinten  nagyjából 140 civil program megvalósítására fordítottunk: fitnesz park és játszóterek kialakítása, pingpongasztal felszerelése, tanulmánykirándulások támogatása, közösségi programok támogatása, ösztöndíjak anyagiakban korlátozott,  tehetséges diákok számára.

Az Alapítvány folyamatosan nagy figyelmet fordít erre a programjára, mivel rendkívül hasznos és a helyi közösség számára jelentős megvalósításokat sikerült a Közösségi Kártya Alapból létrehozni.

Egy éves fejlesztés után útjára indítjuk a Közösségi Kártya androidos alkalmazását GoForCard néven, mellyel a kártyát immár mobiltelefonon is lehet használni. Az Alapítvány ezzel az alkalmazással nyit a fiatalok fele is, és ugyanakkor megkönnyíti a kártyahasználatot mindenki számára.

Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

A Közösségi Kártya androidos változata már használható a partnerüzletekben.

További információk a címen vagy a 0758629919 telefonszámon.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.