Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2015. november 30. / Közlemény

A Cimborák Bábszínház állandó játéktere, a Bábstúdió, valamint a Tamási Áron Színház és a Cimborák Bábszínház által is játszóhelyként használt Kamaraterem december 1-től ideiglenesen felfüggeszti működését, hogy elvégezze azokat a módosításokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a termek a tűzvédelmi előírásoknak eleget tegyenek.

Ennek megfelelően elmarad a Cimborák Bábszínház 2-ára, 3-ára és 4-ére tervezett Verstől versig hajt a csordás című előadása, illetve a Tamási Áron Színház által 8-ára, 12-ére és 15-ére műsorra tűzött Jegesmedvék, valamint a 19-ére tervezett Ibusár-megállóhely című produkciója.

A már megvásárolt jegyek a szervezőirodában visszaválthatóak vagy  átválthatóak más produkciókra. A Jegesmedvék című előadást januárban a Háromszék Táncstúdióban (Új Stúdióban) fogjuk játszani.
Újabb közleménnyel jelentkezünk, ahogy a kamaratermi előadásaink ismét az eredeti játszóhelyükön lesznek megtekinthetőek.

 Megértésüket köszönjük!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.