Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

IMG 9372 Q2015. december 8. / Osonó közlemény

Erdélyben, Magyarországon és Kárpátalján turnézott az Osonó Színházműhely a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című és az Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című produkciókkal. November 16. és december 3. között kilenc városban, összesen 33 alkalommal kerültek bemutatásra az előadások, amelyeket minden esetben közönségtalálkozó követett.

 a-380  a-380  a-380
 a-380   


A több mint kétezer nézőt megszólító turné számos visszahívással zárult. Jövő év márciusában kerül sor egy hosszabb, több várost érintő kárpátaljai turnéra, illetve a budapesti Katona József Színház is visszavárja az előadásokat, így márciusban újra visszatér az Osonó Magyarország egyik legrangosabb színházába. A turné a társulat saját anyagi forrásaiból jött létre, kiegészülve a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány támogatásával.

Az Osonó decemberben több alkalommal mutatja be előadásait Erdély számos településén, míg az évet záró előadásokra Sepsiszentgyörgyön kerül sor december 28-án és 29-én.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.