Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

csfoto2015. december 14. / Közlemény

A Párizsi Klímacsúcs COP 2021 tárgyalások befejezése alkalmából, december 11-én került sor civil szervezetek díjazására, amelyek anyagi támogatást kaptak elsősorban fiatalok oktatására és környezeti nevelésre. Az eseményre a bukaresti francia nagykövetségen került sor. A résztvevőket François Saint-Paul nagykövet, Medeea Marinescu színművésznő a Paris Climat 2015 nagykövete és Andrei Muraru, Klaus Johannis személyi tanácsadója, üdvözölte.

A fogadáson az irodát Furus Levente elnök, Máté János alelnök és Deregus Ildikó elnökségi tag képviselték. Az eseményen összesen négy civil szervezete díjaztak. A díj értéke 5000 euró szervezetenként. Az iroda projektjének célja egy kerékpáriskola beindítása. Itt a jelentkező fiatalok a biztonságos közlekedés módját, közlekedéshez kapcsolódó szabályokat sajátíthatják el egy ennek megfelelően kialakított pályán. A projekt 2016 január 1 – 2017 június 30. közötti időszakban valósul meg.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.