Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

plakat 2015 betlehem2015. december 24. / Új Stúdió

A Cimborák Bábszínház szeretettel meghív minden kedves családot, az ünnepre hangolodó kicsit és nagyot, 2015. december 24-én, szentestén, 17 órától, a Tamási Áron Színház Új Stúdió termében, az immár tizenegyedik éve hagyományossá vált angyalváró előadásukra. „Az Ég ím akkor ölelkezett a Földdel...” című betlehemes játék megtekintését, az alkotók minden 3 év fölötti nézőnek szeretettel ajánlják.
Az eseményre a  belépés díjtalan.

 cimborak-babszinhaz-adventi-sepsiszentgyorgy-02  cimborak-babszinhaz-adventi-sepsiszentgyorgy-02  cimborak-babszinhaz-adventi-sepsiszentgyorgy-02

Az előadásról:
„Az ég ölelkezett ím akkor a Földdel,
Az egy igaz Isten az emberiséggel.
Új hit, új reménység szállott a szívekbe,
Lelki békesség és áldás a szívekre.”

Az élet — már gyerekkortól — út Betlehem felé: egy pásztorút, egy háromkirály–járás, a boldogság keresése, a szeretet gyakorlása, hogy eljussunk a kis Jézus jászolához, akinek megpillantásakor újjászülethetünk. Út a betlehemi csillag fényében, út embertől emberig, lélektől lélekig. Vágyunk arra, hogy elérjünk a csillag fényéhez, a szeret melegéhez, a kis Jézushoz, a megváltáshoz, hogy véget érjen a háromkirályok és a pásztorok útja, hogy a csillag megálljon egy ház felett, ahová egy csendes éjen leszáll a menny angyala és elhozza a hírt: a Megváltó megszületett. Pásztorokként, háromkirályokként, Máriákként és Józsefekként mindannyian a csillag fénye felé igyekszünk, térben és időben egyaránt, hogy megtapasztalhassuk a kis Jézus születésének misztériumát, azt a pillanatot, amikor érezzük, hogy "Az Ég ölelkezett ím akkor a Földdel...".
Játsszák: Lukács Emőke, Péntek Zsuzsa és Nagy Lázár József
Rendező: Nagy Lázár József
Báb- és díszlettervező: Simó Enikő
A báb- és kellék készítők: Zayzon Ádám és László Attila
Technikusok: Péter Előd és Nagy Nándor-Zoltán

Áldott karácsonyt és békés, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves apró, kis és nagy cimboránknak!

További információk a Cimborák Bábszínház fecebook oldalán: https://www.facebook.com/Cimborak/

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.