Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Könyvbemutató: Trianon 100 konferenciák2022. október 20-én, csütörtökön 17 órakor a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében könyvbemutató lesz, amelynek tárgya a Trianon 100 konferenciák című kétkötetes munka.

A könyvbemutatót megnyitja Ferencz Csaba, a Székely Nemzeti Tanács tájékoztatási alelnöke, a köteteket bemutatja Bedő Árpád, a Kárpát-medencei Autonómia Tanács titkára.

A Kárpát-medencei Autonómia Tanács a Trianon-évforduló alkalmából hét helyszínen szervezett tanácskozást a Kárpát-medencében. Az ezeken bemutatott előadások több szempontból – gazdasági, társadalmi és kulturális megközelítésben – vizsgálják a Trianonhoz vezető utat, illetve annak máig ható következményeit.

A kétkötetes könyv, amely olvasható formában interneten ingyenesen elérhető, a konferenciasorozat hét állomásán elhangzott előadások szerkesztett változatát tartalmazza.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.