Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

01 Babszinhazi Vilagnap Cimborak Babszinhaz„Bábszínház a periférián” című programot 2017-ben indította útjára a Cimborák Bábszínház. Az elmúlt években gondosan figyeltek arra, hogy előadásaikkal olyan helyszínekre is eljussanak, ahol ritkán vagy egyáltalán nem jár bábszínház, vagy olyan közösségeket szólítsanak meg, hívjanak el a bábszínházba, akik ritkán, vagy egyáltalán nem látták az előadásaikat.

A társulat, 2023. március 21-én, kedden a Bábszínházi világnapon 12 és 18 órától játssza az 1x1 Királyfi (r. Dávid Péter) című zenés mesejátékot, amelynek ajánlott életkora 5+. Mindkét alkalomra szeretettel várják a speciális igényű-, fogyatékkal élő gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és a velük foglalkozó hozzátartozókat, szakembereket, valamint olyan időskorú személyeket, akiknek nincs lehetőségük más kulturális programokon részt venni. Az előadások helyszíne a Cimborák Bábszínház stúdióterme (Szabadság tér, 1 szám)

A Bábszínházi világnap alkalmából a műfaj népszerűsítése érdekében, bábos installációkat és bábsimogatót rendeznek be a Tamási Áron Színház előterében. A kiállításon való körbevezetést bábszínészeink biztosítják. Szervezett csoportok jelentkezését várják a következő időpontokra 10, 11, 12, 13 óra. A kiállítást a közönségnek is jó szívvel ajánlják 17 órától.

A Bábszínházi világnap programjaira a belépés díjtalan, viszont az előadásokra és a bábsimogatóra is előre be kell jelentkezni a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél.

További információk a www.facebook.com/Cimborak oldalon.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.