Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

utolso helyetti pillanatA MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben az Utolsó helyetti pillanat 2 radikális válságkezelés című csoportos kiállítás megnyitójára kerül sor pénteken, 2023. július 7-én, 19 órakor.

Meghívott művészek: Daczó Enikő, Koter Vilmos, Ördög-Gyárfás Ágota, Váncsa Domokos, Vetró-Bodoni Barnabás

A kiállítás a MAGMA-ban 2023. szeptember 3-ig ingyenesen tekinthető meg, hétfő, ünnepnapok és a nyári vakáció kivételével, naponta 11:00 és 19:00 óra között.

kurátor: Áfrány Gábor
koordinátorok: Kispál Ágnes-Evelin, Kispál Attila

Az Utolsó helyetti pillanat 2 radikális válságkezelés a MAGMA, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Művészetek Háza Veszprém együttműködésében, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa keretén belül létrejött kiállítás második kiadása. Az első kiadás párhuzamosan két helyszínen valósult meg 2023 márciusában a Veszprémi Csikász Galériában és a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben. Jelen kiállítás a Csikász Galériában bemutatott alkotásokat tárja a közönség elé, mely művek kifejezetten a kiállítás koncepciójára készültek.

Bővebben a kiállításról: magma.ro

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.