Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Rajzpályázat kisiskolásoknak a 33. Népzene- és néptánctalálkozóA Háromszék Táncegyüttes és a Lajtha László Alapítvány szervezésében 33. alkalommal kerül megrendezésre a Népzene- és néptánctalálkozó 2023. november 10-11-én Sepsiszentgyörgyön.

A Háromszék Táncegyüttes az eseményhez kapcsolódóan rajzpályázatot hirdet 6-10 éves kisiskolásoknak „Táncoló mesehősök” címmel. Arra buzdítják a gyerekeket, hogy öltöztessék fel kedvenc mesehőseiket népviseletbe, képzeljék el, hogyan mulatnak, ha megszólal a hegedű vagy a nagybőgő hangja.

A nevezés módja:

  • Az A4-es papírra készült műveket postán lehet elküldeni. Postacímünk: 520003 Sepsiszentgyörgy, Gábor Áron 1., Kovászna megye, Románia
  • A rajz hátlapján legyen rajta az alkotó neve, életkora, címe, iskola/pedagógus neve, elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)

Beküldési határidő: 2023. október 26. (postabélyegző)

Értékelés, díjazás: Az I., II., III., helyezetteket és a közönségdíjast 4 fős családi belépővel jutalmazzuk a 33. Népzene- és néptánctalálkozóra, valamint ajándékcsomagban is részesülnek.

Közönségdíjban a Háromszék Táncegyüttes Facebook oldalán közzétett legtöbb lájkot összegyűjtő pályamunka részesül.

A pályaművekből kiállítás nyílik a Sepsi Arénában a Népzene- és néptánctalálkozó szombati napján, ahol gazdag, változatos programot kínálnak a gyerekekeknek is. Lesz Aprók és fiatalok néptáncgálája, meghívott lesz Berecz András, a Kolompos együttes, de gyermekfoglalkozások, hangszersimogató, mesélés, énektanítás is várja az érdeklődőket.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.