Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A Székely Nemzeti Múzeum és a baróti Tortoma Könyvkiadó közös szervezésében mutatják be 2010. április 7-én 19 órakor a Rubicon című történelmi folyóiratot a múzeum Bartók Termében.

A lapot a budapesti főszerkesztő, Rácz Árpád ismerteti, az est házigazdája Demeter László, a Tortoma Könyvkiadó vezetője.

A Rubicon történelmi ismeretterjesztő lap, külső megjelenésében magazin, tartalmát tekintve pedig szakmai folyóirat. A lap tematikai skálája magában foglalja az egyetemes és magyar történelmet az őskortól napjainkig, szerzői pedig az éppen feldolgozott téma történész szakértői, többek között például Romsics Ignác, Hahner Péter, Katus László, Németh György, Ormos Mária, Magyarics Tamás vagy Németh István. A magas színvonalú írások mellé gazdag illusztrációs anyag is társul (képek, térképek, grafikonok, táblázatok, dokumentumok), ennek köszönhetően a magazin nemcsak a szakmabelieknek, hanem minden történelem iránt érdeklődő olvasónak hasznos és izgalmas olvasmányt nyújt.

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.