Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Városnapi könyvtér:
(2010. április 24-én, szombaton, 10–15 óra között, a HÁRIT ifjúsági sátorban)

10,30 – 12,00: Könyvcserebere I.: hozza el megunt könyveit és cserélje el a mások által hozottakkal, hátha azok között talál olyant, amelyik érdekli!

11,00Gyermekkönyv-böngésző: ha ötletre van szüksége, hogy mit olvasson totyogó vagy óvodáskorú gyermekének, jöjjön el hozzánk! Hasznos tanácsokkal, könyvajánlásokkal várják a könyvtárosok a szülőket, miközben a kicsik belelapozhatnak a nekik szóló könyvekbe.

12,00A Bod Péter Megyei Könyvtár és Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala Könyvkelengye elnevezésű programjának ünnepélyes elindítása, Antal Árpád András polgármester jelenlétében.

konyvkelengyelogo-hu(A 2010. április 20. után született kisbabáknak szóló program lényege: a sepsiszentgyörgyi újszülöttek, illetve szüleik magyar vagy román nyelvű könyvcsomagot kapnak ajándékba, az olvasással kapcsolatos útmutató és könyvtári belépő kíséretében.)

A Könyvkelengye-programindító előkészítéseként, a Bod Péter Megyei Könyvtár székhelyén, a gyermekkönyvtár előterében, mini-kiállítás keretében 0–3 éves gyermekeknek szánt, az utóbbi pár évben megjelent könyveket ajánlunk az érdeklődők figyelmébe a 2010. április 20–23. időszakban.

13,00Könyvbemutató: Veress Zoltán ma is népszerű verses meséit újra megjelentette, átdolgozott és bővített, újraillusztrált kiadásban a kolozsvári Erdélyi Híradó Kiadó (a kötet a következő meséket tartalmazza: Irgum-Burgum Benedek; Rongy Elek, a példakép; Tóbiás és Kelemen; Pinduri, a kis csuri; Veszedelmes Jeromos).

13,30 – 15,00: Könyvcserebere II.

Bővebben: http://konyvtarunk.blogspot.com/2010/04/konyvajanlo-kiallitas-expozitie-cu.html


 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.