Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila
A június 29-i bölöni árvízet követően az RMDSZ Erdővidék Széki Szervezete Erdővidék szintű adománygyűjtő akciót kezdeményezett. Július 18-án újabb, az elsőnél sokkal nagyobb szökőár súlytotta Bölön községet, elárasztva közel 300 gazdaságot és több mint 100 lakóházat. Sajnos a katasztrófának ezúttal már emberi áldozata is volt.

Az elkövetkező időszakban, az erdővidéki községek önkormányzatainak támogatásával és részvételével, az adománygyűjtés fokozottabban zajlik. Erdővidék legtöbb településén házról házra járva fog zajlani a gyűjtés (Nagyajtán, Középajtán és Szárazajtán erre már sor is került). Tisztelettel kérjük Erdővidék lakóit, vállalkozóit, egyházait és civil szervezeteit, hogy pénzből, illetve építőanyagból (faanyag, tégla, cement, mész, stb.) álló adományaikkal, felajánlásaikkal, vagy akár újabb adományszervező kezdeményezések elindításával segítsenek nagy bajba jutott bölöni testvéreinken.

A kezdeményezésről további információkat a baróti RMDSZ irodában, Demeter Zoltán széki ügyvezető elnöktől igényelhetnek. Telefon: 0267-377773 vagy 0746-089140.

Segítségüket, felajánlásaikat előre is köszönjük!

Kapcsolódó cikkek: Sepsiszentgyörgyi fiatalok segédkeztek az árvízsújtotta Bölön községben

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.