Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila
2010. október 9.

Októberben a provokatív stílusáról és nyers szókimondásáról híres pszichiáter előadásaival folytatódik a népszerű Mesterkurzus-sorozat Sepsiszentgyörgyön és Székelyudvarhelyen.

Dr. Csernus Imre napjaink egyik legnépszerűbb magyar szerzője és közéleti személyisége. Az eredetileg főként szenvedélybetegekkel foglalkozó orvos különös terápiás módszereivel és kimagasló eredményeivel hívta fel magára az újságírók figyelmét, majd Bevállalja? című tévéműsora széles körben is ismertté tette. A nő című könyve eddig több mint kétszázezer példányban fogyott el, előadásai pedig Magyarország minden pontján igazi eseménynek számítanak, amelyekre elővételben kapkodják el a jegyeket.

Egyéniségével megosztja az embereket: rengeteg híve, tisztelője, sőt rajongója van, míg másokból elemi negatív indulatot vált ki személyisége – csak közömbösnek nehéz maradni iránta. Ugyanakkor azt, hogy krízishelyzetekben rendkívül hatékony, és sokak életét mentette meg sajátos módszereivel, még ellenlábasai sem vitatják.

Bátran, sokszor zavarba ejtően kérdez, szívesen provokál, olykor a vulgáris kifejezések használatától sem riad vissza, és kimond olyasmit is, amit mások nem mernek. Állítja: a félelemből és a lustaságból nagyon nehéz kimozdítani az embereket, ezért van szükség néha drasztikusabb módszerekre.

Dr. Csernus idén februárban már tartott három nagy sikerű előadást Erdélyben a Mesterkurzus keretében, ám akkor Sepsiszentgyörgy és Székelyudvarhely kimaradt a helyszínek közül. A sok kérés és kedves invitálás hatására a szervezők most pótolják ezt a lemaradást, és októberben mindkét városba ellátogatnak a neves szakemberrel.

Csernus doktor október 9-én este hét órakor a változások teremtő és pusztító hatalmáról osztja meg gondolatait a közönséggel a sepsiszentgyörgyi Szakszervezetek Művelődési Házában. Október 10-én pedig A belénk égett múlt – Illúziók, szenvedélyek, függőségek címmel tart előadást a székelyudvarhelyi EPAD Csarnokban. Külön érdekesség, hogy mindkét témáról először az erdélyi közönség hallgathatja meg a pszichiátert.

Az előadások után Dr. Csernus dedikálja a helyszínen megvásárolható könyveit, melyek mellett a Mesterkurzus-standon pszichológiai és spirituális témájú kötetek hatalmas választéka várja a nézőket, kedvezményes áron.

A sepsiszentgyörgyi előadásra jegyek a Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztárában kaphatók. A székelyudvarhelyi programra pedig a Sztár Rádió és a Digital3 televízió székhelyén válthatunk jegyet.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.