Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Faludy-est_6002010. október 8-án, pénteken, 17-22 óra között „Kegyetlenül szabad vagyok” / Száz éves lenne Faludy György címmel emlékestet tartunk a  Gábor Áron termében. Meghívottak: Pálfy Tibor színművész és Márk Attila zeneművész.

A kortárs magyar irodalom egyik nagyon sajátos és sokszínű életművet létrehozó alkotója idén ősszel lett volna száz esztendős. Műveit és kalandos életét nyílt, zenés-felolvasásos, képes-hangos emlékest keretében idézzük fel, ahol a jeles költő, író művészetének kedvelői oszthatják meg kedvenc Faludy-szövegüket, illetve az alkotóval való - személyes vagy szövegbeli - találkozásuk élményét. Akik felolvasnának, a könyvtárban jelentkezhetnek az október 4-8. időszakban 9-16 óra között a 0267-351-609 telefonszámon, illetve a címen.

A 2010. október 4-9. időszak, az idei Őszi Közművelődési Napok alkalmából, a Megbocsátás Hete a könyvtárban: azok az olvasók, akik mostanában vagy régóta elfelejtették visszavinni az általuk kikölcsönzött, lejárt visszaszolgáltatási határidejű könyveket, késedelmi díj fizetése nélkül tehetik meg ezt. Az ily módon visszaszolgáltatott könyvek átadhatók a megfelelő részlegen, illetve elhelyezhetők a könyvtár előcsarnokában található dobozban. Ezen a héten ingyenes a beiratkozás a könyvtárba.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.