Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

ccs_logo1502010. október 19.

A Román Fotóművészek Szövetsége által a másodszor megszervezett „Fotóklubok Kupája” elnevezésű országos megmérettetésen a nemzetközi fotóművészekből álló zsűri (Georg S. Holzmann Hon – EFIAP, Németország; Viorel Simionescu – EFIAP /Románia-Kanada; Marcello Materassi – EFIAP, Olaszország) a sepsiszentgyörgyi Camera Club Siculorum fotóművészeti társulásnak ítélte oda a 2010-es aranyérmet. Az idén a Fotóklubok Kupáját a nagyváradi fotóklubnak ítélték.

A 2009-es „Fotóklubok Kupája” megmérettetésen a nemzetközi zsűri a Fotoklubok Kupáját a Camera Club Siculorumnak ítélte oda. Rangos díj a Camera Club Siculorum fotóművészeti társulásnak

Benevezett fotók:

 az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg
 az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg
 az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg  az_en_hazam.jpg
 az_en_hazam.jpg   

 

Camera Club Siculorum

A Camera Club Siculorum fotóművészeti társulás 2008 márciusában alakult Kovászna, Hargita és Brassó megyei aktív fotóművészek részvételével, sepsiszentgyörgyi szekhellyel. Célja a vizuális kultúra ápolása, a fényképezés magas szintű művelése. A fotóklub alapító tagjai közül többen szerepeltek már országos- és nemzetközi kiállításokon és jelentős díjakat nyertek különféle pályázatokon.

Vallják, hogy a fotóművészetnek társadalmi szerepe is van az esztétikai értékek megteremtése mellett. Az alapító tagok eddigi munkássága a kulturális örökség megőrzését, szociális problémák feltárását, a környezet védelmét is szolgálták.

A Camera Club Siculorum közössége fotózások alkalmával indult beszélgetések, tapasztalatcserék, vizuális projektekben való együttműködések és személyes kapcsolatok mentén alakult ki.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.