Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2010. december 17.

Bábelőadás és Könyvkelengye-találkozó a megyei könyvtárban

2010. december 17-én, pénteken 12 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár Fakalinka bábcsoportja előadja az elemista diákoknak szóló, Plüm-plüm és a sárkány című bábjátékot. Az előadás a Bod Péter Megyei Könyvtár ajándéka a sepsiszentgyörgyi Gödri Ferenc Általános Iskola megfelelő korú tanulóinak, akiknek a könyvtár két éve tartó intézményi partnerség keretében nyújt mozgókönyvtári szolgáltatást. A fennmaradó helyekre jelentkezni lehet csütörtökön 16 óráig a 0267–351–609-es telefonszámon.

Ugyancsak december 17-én 17 órára a Könyvkelengye programban részt vevő családokat várják a könyvtárban szervezett találkozóra, beszélgetésre. A rendezvény keretében a könyvtár munkatársai új gyermekkönyveket mutatnak be, majd dr. Péter Margareta gyermekgyógyász főorvos és Pásztor Boglárka pszichológus válaszol a szülőket foglalkoztató kérdésekre.

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.