Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

C_majus_2011_wAz idei évad utolsó május-júniusi összevont lapszámában a Laterna Magica, a Szín-tér, az Időutazás az „átkosban" rovatok pályázatainak nyertes írásait olvashatjátok. A belső borítón találjátok a pályázatok legjobbjainak névsorát, akiknek nyereményük részvétel az erdővidéki Setétpatakon július 1-7. között sorra kerülő 12. Cimbora Kaláka Táborban.

A Cimbirodalomban Tóth Kinga és Borsodi L. László verseit, valamint Szilágyi Domokos és Kovács András Ferenc párversét olvashatjátok. Novák Csaba Zoltán rovata, az Időutazás az „átkosban" a kommunizmus ünnepeit eleveníti fel. A Történetek a palackból című rovatban A Börtönbe vetett édesanya balladájáról olvashattok. Barangolunk ötletes vadászokkal és különös bajnokokkal. A titkos Szivacsról Egry Gábor, az Avatar-ról Szántai János rántja le a leplet. A Fűzfánfütyülőben választ kaptok, hogy miként „lesz" a kicsi földigiliszta, a kis csiga vagy hogyan születik a denevér. A Szócsavargó, Rejtvényvilág, Cimbi Képtára sem maradt ki. Viszontlátásra szeptemberben!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.