Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2011. december 13–30.

A téli ünnepek alkalmából a Bod Péter Megyei Könyvtárban a 2011. december 13–30. periódus a Megbocsátás Időszaka: azok az olvasók, akik több vagy kevesebb ideje elfelejtették visszaszolgáltatni az általuk kikölcsönzött, lejárt határidejű könyveket, késedelmi díj fizetése nélkül tehetik meg ezt. Az ily módon visszahozott könyvek átadhatók a megfelelő részlegen, illetve elhelyezhetők a könyvtár előcsarnokában található dobozban. Ebben az időszakban ingyenes a beiratkozás, ugyanakkor olvasóink ingyenes beiratkozásra feljogosító ajándékjegyet igényelhetnek szeretteik, barátaik számára, amivel a megajándékozottak személyi igazolványuk felmutatásával beiratkozhatnak a későbbiek folyamán.

Javítási munkálat és rendezvény, illetve a téli ünnepek okán könyvtárunk 2011. december 14-én, szerdán 9–17 óra között, december 30-án, pénteken 9–16 óra között lesz nyitva, december 17-én, december 24-én és 31-én pedig zárva tart.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.