Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

 Háromszék Táncegyüttes: nyitott kapuk a tánc világnapja alkalmából2014. április 29.

Nyílt nappal ünnepli a tánc világnapját a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes április 29-én. Nyilvános próbák, fotókiállítás, filmvetítés és több meglepetés várja az érdeklődőket 9 és 15 óra között az Új Stúdióban.

A tánc világnapja alkalmából április 29-én, kedden nyitott kapukkal várja a néptánc és táncművészet iránt érdeklődőket a Háromszék Táncegyüttes. A látogatók 9 és 15 óra között betekinthetnek A tékozló fiú, a Gábor Áron és a Két kezem forgatta, szívem táncoltatta című előadások felújító próbáiba, az előcsarnokban pedig fotókiállítás, filmvetítés és egyéb meglepetések várják az érdeklődőket. A nemzetközi világnap alkalmából a szervezők az együttes 24 éves munkásságának legsikeresebb pillanatait kívánják a látogatók elé tárni, akik között a nap végén több meghívót is kisorsolnak a legközelebbi előadásokra.

A tánc világnapját 1982 óta ünneplik a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én.

Fotó: Vargyasi Levente (Két kezem forgatta, szívem táncoltatta c. előadás)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.