Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

turul logoA Turulmadár Ifjúsági Iroda két éve indította el gyermeknevelő és oktató programját, Berde Mózsa Kör néven. A heti rendszeres foglalkozásokra 20 gyermek jár.
Ettől az évtől új csoportot indítunk, ahová olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen részt vesznek a gyermekek nevelésében és oktatásában.


Jelentkezési feltételek:
- gyermekfoglalkozásokban, oktatásban szerzett esetleges tapasztalat
- valamilyen felsőfokú végzettség
- odaadás, türelmesség és megértés
- megfelelő erkölcsi magatartás

A jelentkezéshez nem feltétlenül szükséges pedagógusi végzettség, sokkal inkább odaadást és szeretetet tudjon vinni a tevékenységekbe, valamint megfelelő tudást tudjon nyújtani számukra.

Jelentkezés módja:
Jelentkezni a felhívásban található űrlap kitöltésével lehet.
Amit kínálunk:
- programokban való résztvétel-
- szakmai kirándulások és táborok
- fejlődési lehetőség
- jó társaság és csapat

A Berde Mózsa Körről:
A kör célja a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben.
A program célkitűzése: felszabadult, játékos, családias hangulatú, nevelő jellegű biztonságos környezet teremtése, a foglalkozásokon résztvevő gyerekek számára. A tevékenység témái a következők: általános műveltség, viselkedésformák, kultúra, népszokások, ünnepek, testi és lelki higiénia, családiasság stb.
Az Iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

További információk: www.turuliroda.ro, www.facebook.com/turuliroda/

Érdeklődni drótpostacímen, vagy a 0742-148702 telefonszámon lehet.
Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 15.

Az EGT 2009-2014 közötti időszakra vonatkozó támogatásából finanszírozott projekt, a Civil Támogatási Alap Romániában program keretén belül.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.