Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2014. szeptember 10.

Civilek Háromszékért Szövetség -CIVEK gyűjtési akciót szervez a csendőrség által bántalmazott szentléleki ifjak megsegítésére. Megszólítjuk mindazon jóérzésű polgártársainkat, akik civil összefogásban, adományukkal segíteni kívánják igazságuk keresésében azt a három kézdiszentléleki fiatalembert, akiket a falunapok alkalmával augusztus 24-én a csendőrség tettlegesen bántalmazott és megalázott.

A pénzbeli adományokat kérjük átutalni a CIVEK számlájára utalni, számlaszám: RO88 RNCB 0124 0889 2951 0001 Romániai Kereskedelmi Bank.
A befolyt összeget a fiatalok ügyvédi és perköltségére fordítjuk.

Az esettel kapcsolatos fejleményekről folyamatosan tájékoztatunk a helyi médiába

(CIVEK közlemény)

Kaocsolódó cikk:

Bántalmaztak három ifjút (Kézdiszentlélek) / 3szek.ro - 2014. augusztus 30., szombat
„Közel egy héttel a kézdiszentléleki falunapok után is jól látszanak a verés nyomai annak a három fiatalembernek a testén, akiket a brassói mobil csendőralakulat alkalmazottai bántalmaztak, három rendben verték meg őket, és a 61-es törvényre hivatkozva fejenként ezer lejjel is megbüntették – számoltak be lapunknak az érintettek.”

http://www.3szek.ro/load/cikk/73282/bantalmaztak_harom_ifjut_kezdiszentlelek

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.