Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

mESEBARANGOLAS2014. október 8.

Közhírré tétetik, hogy 2014. október 8-án délután az Erzsébet park az Óperenciás tengeren túli csodálatos Mesebirodalommá változik. Meseország királya mindenkit szeretettel hív, hogy eme rendkívüli alkalommal egy óra erejéig országának vendégei, a mesehősök segítői, végül pedig birodalma titkainak őrzői és védelmezői legyenek. A Birodalomba 2014. október 8-án pontban 18 órakor lehet belépni. Meseország királya a parkban lévő játszótér melletti kerekerdőben várja a bátor jelentkezőket.

A belépés 4 fős csapatokban történik, családok esetén ez a létszám változhat. Négy évnél kisebb gyermek szülői kísérettel léphet Meseföldre. Továbbá minden Meseországba érkezőnek hoznia kell magával egy természetes anyagokból, saját maga készítette varázseszközt. Érdeklődni és jelentkezni a 0757-047717-es (Péter Orsolya) telefonszámon lehet vagy a e-mailcímre küldött levélben.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.