Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

caritas egymillio csillag2014. október 17.

Újra felragyognak az együttérzés lángjai 2014. október 17-én, pénteken este 6 órától. Jöjjön el, hívja ki a térre ismerőseit is, gyújtsanak meg egy-egy gyertyát és adományozzanak, hogy együtt segíthessünk a nehéz helyzetben lévő időseken, családokon.

A Gyulafehérvári Caritas nagyszabású szolidaritási akciót szervez október 17-én Erdély több településén, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezik az Egymillió csillag a szegényekért című szolidaritási akciót. A rendezvény keretében gyertyával világítanak meg egy-egy közteret, a helyszínen begyűlt adományokból pedig élelmiszercsomagokat vásárolnak a hátrányos helyzetű családok javára.

A tavaly a helyszínen elhelyezett perselyekben 42.367 lej gyűlt össze, és ezekből az adományokból több nehéz sorban élő család és egyedül élő idős személy részére készítettünk élelmiszercsomagokat, így tettük szebbé a karácsonyi ünnepüket.
Az ő nevükben köszönjük!

Felkérünk mindenkit, hogy jöjjön el és csatlakozzon az akcióhoz 2014. október 17-én, pénteken, délután 6 órától Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet Parkban, a Mikó-szobor előtt és Kézdivásárhelyen a Gábor Áron téren.

Mutassuk meg, hogy nem vagyunk közömbösek a nehezebb sorsú embertársaink iránt!

Bővebben a rendezvényről: www.egymilliocsillag.ro

(forrás: Gyulafehérvári Caritas)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.