Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

emo plakat 32014. október 5.

A Szegény Dzsoni és Árnika című bábelőadást 2014. november 5-én (szerdán), 11 és 18 órától és november 8-án (szombaton), 11 órától játsszák a sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház stúdiótermében.
Lázár Ervin gyönyörű története nekünk és rólunk szól, ezért szeretettel várjuk minden 4 évnél idősebb nézőnket, ezek szüleit és nagyszüleit is. Egy jegy ára: 5 ron/gyerek, 10 ron/felnőtt. Jegyek előfoglalását a 0740-095234-es (Urbanovici-Nagy Zsuzsa) telefonszámra várjuk. Jegyeket váltani, a helyszínen, az előadások előtt fél órával lehet.

Lázár Ervin azonos című meséje nyomán: Szegény Dzsoni és Árnika

Dzsoni szereti Árnikát. Árnika szereti Dzsonit. Ennyi. Dzsoni és Árnika a Százarcú boszorkány ármánykodásainak következtében kénytelenek útra kelni és felkutatni a világ legjóságosabb tündérét, hiszen Ő az egyetlen, aki képes a rajtuk lévő átkot megszüntetni. Útjuk során rengeteg akadályba ütköznek, de a szívükben lévő szeretet mindegyiken átsegíti őket. Bár a mese elején kibontakozik s az egész mesét átöleli a szerelem, mint téma, Lázár Ervin más, egy emberi élet során megkerülhetetlen kérdésekre is rávilágít: mi a szabadság? mit jelent együvé tartozni? mit jelent barátnak lenni? kell-e felelősséget vállalni társainkért? Megéri-e hűségesnek lenni? és működnek-e az emberi kapcsolatok bizalom nélkül?
Játssza: Lukács Emőke
Díszlet: Takács Timea
Hang, fény: Sala Szabolcs és Nagy Szilárd
Közreműködtek: Páll Gecse Ákos, Nagy Kopeczky Kálmán és Nagy Lázár József.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.