Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Esetlensegunk fotoRanczAndras

Bukarest, Debrecen, Temesvár, Budapest és Jászberény az állomásai az M Studio Mozgásszínház 2014. november 3-14. között zajló turnéjának, melyen sor kerül legújabb, a Barta Dóra által rendezett García Lorca háza című előadásuk budapesti premierjére is.

Fotó: Rancz András, Esetlenségünk krónikája

 

KAMPF foto JakabLorant 02

 

 

 

Fotó: Jakab Lórant, Kampf

Bukarestben a FNTI (Festivalul Naţional de Teatru Independent) független színházi fesztiválon november 4-én lesz látható a Kampf című előadás Fehér Ferenc rendezésében. Ezt követően november 7-én Debrecenben a Víg Kamaraszínházban, november 13-án pedig Jászberényben lép fel a társulat a  Gemza Péter által színre vitt Mint a fagyöngy című előadással, melyért a rendező a XXIV. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján a szöveg, a mozgás, a díszlet, a látvány és a hangzásvilág szerves egységét megteremtő munkájáért egyéni díjban részesült.

MintAFagyongy fotoBarabasZsolt

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Barabás Zsolt, Mint a fagyöngy

 


Temesváron, november 8-án az Eurothalia Nemzetközi Színházi Fesztiválon a franciaországi rendező, koreográfus és színházpedagógus Yves Marc által rendezett Esetlenségünk krónikáját játssza az M Studio, november 11-én pedig Budapesten Barta Dóra rendezésében sor kerül a García Lorca háza magyarországi premierjére, melynek helyszíne a Bethlen Téri Színház.

 GarciaLorcaHaza fotoBarabasZsolt 01  GarciaLorcaHaza fotoBarabasZsolt 01  

Fotó: Barabás Zsolt, García Lorca háza

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.